Urbana piknik oaza “Pod staro lipo”

1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5
Loading...

Naslov: Devova ulica 5, Ljubljana, Slovenija

Do 80 oseb.

Dodatna oprema: Elektrika, Internet, Sanitarije, Voda, Žar, Bar/kafe, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Igrala/Igrišča, Travnik, Animacija

Opis piknik prostora

Urbana piknik oaza sredi mestnega vrveža vam omogoča, da se zberete v poslovne ali privatne namene, mi pa poskrbimo za čudovito kulinarično razvajanje. Prostor je namenjen otroškim rojstnodnevnim zabavam, poslovnim piknikom, sprejemom, poslovnim vrtnim zabavam, izobraževalnim dogodkom, teambuildingom, kreativnim kuharskim delavnicam ter novinarskim konferencam.

Ob najemu vrta vam v sklopu cene zagotovimo bovlo domače šabese ter pozdravček iz kuhinje. Nadalje pa vas z veseljem razvajamo s kraljevskim zajtrkom, vrtnim odmorom za kavo kot ga še niste doživeli, streženim ali samopostrežnim kosilom, še raje pa pred vami pečemo odojka v la caja china-i, urbane burgerje ali klasični žar. Skratka, ugodimo vsem vašim željam, vas kulinarično potešimo in vam v soju zelenja pričaramo čudovit poslovni dan.

Veliko urejeno travnato površino lahko izkoristite za razne športne aktivnosti (namizni tenis, igre z žogo, badminton, hoja po vrvi…). Otroci se lahko varno zabavajo na razgibanem igrišču, ki je urejen z toboganom, gugalnico, trampolinom, in seveda hiško na drevesu. Lahko pa samo posedate  ob odprtem dekorativnem kurišču ali postavite „misli na off“ v senci na sveže pokošeni travi.

Piknik prostor se daje v najem izključno ob najemu ene izmed naših catering storitev. Cena najema znaša 250 EUR + DDV. Storitev priprave hrane in pijače se obračuna ločeno v sklopu poslane ponudbe. Fakturo izda podjetje Super d.o.o., Devova ulica 5, 1000 Ljubljana.

P.S. Rezervacije piknik prostora sprejemamo le na mail in tudi zelo ažurno odgovorimo!

Komentiraj