Vikend oz. piknik prostor v bližini Slovenske Bistrice

6 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 56 votes, average: 5,00 out of 5
Loading...

Naslov: 101 Laporje, Slovenija

Do 40 oseb.

Dodatna oprema: Elektrika, Internet, Sanitarije, Voda, Žar, Bar/kafe, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Igrala/Igrišča, Travnik, Sprehodi

Opis piknik prostora

V neposredni bližini Slovenske Bistrice (7 km) se nahaja vikend, ki je hkrati odličen piknik prostor oz. prostor za prirejanje raznih zabav.

Kletni prostori objekta so urejeni kot gostinski lokal; tako se v kletnih prostorih nahaja točilni pult (“šank”), mize, plesišče, kuhinja, klet ter toaletni prostori. Tako je tudi v primeru slabega in mrzlega vremena poskrbljeno za goste. V zimskih mesecih je objekt primeren za do 30 gostov, če se zmanjša plesišče lahko tudi do 40.

Zunaj objekta pa je na voljo velik tlakovan ter asfaltiran prostor; zunaj so mize s klopmi, ki so primerne za do 40 obiskovalcev, po želji oz. po potrebi pa se lahko namestijo še dodatne mize in se tako kapaciteta ustrezno poveča. Zunanji prostor ni pokrit, ker gre za ravno površino, pa se lahko za primer slabega vremena postavi velik šotor. 

Prostor se nahaja ob vinogradu ter gozdu, ki poskrbita za prijetno atmosfero in senco v vročih poletnih dneh. Na voljo je veliko parkirnih prostorov ter otroška igrala z zelenico. V bližini se nahajajo tudi energijske točke, ki so lahko dobra destinacija za kratek sprehod.

Število komentarjev: 2
Pokaži komentarje

Komentiraj