GOSTINSTVO Sidro ZBILJSKO JEZERO – Dogodki v naravi – piknik prostor

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.

Naslov: Zbiljsko Jezero, Zbilje, Medvode, Slovenia

Do 1499 oseb.

Dodatna oprema: Elektrika, Internet, Sanitarije, Tuši, Voda, Žar, Bar/kafe, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Igrala/Igrišča, Travnik, Sprehodi

Drugo: mize, klopi, šotor, odbojka na mivki, košarka, nogomet, telovadni drogi za odrasle, kolesarjenje na vodi, veslanje s čolni, igrala za otroke,

Opis piknik prostora

Potrebujete prostor za dogodek, ki sprejme večje število oseb, ima športna igrišča, veliko parkirnih mest, gostinske storitve – vse na enem mestu ?Ali potrebujete le catering na vaši lokaciji?
Potem smo pravi naslov, GOSTINSTVO SIDRO ZBILJE.
Na idilični lokaciji ob Zbiljskem jezeru nudimo prostor za različne dogodke (novoletne zabave, službene, privatne zabave, seminarje, konference, poroke, teambuildinge,…).
Nudimo 2 prostora, mali sprejme do 70 oseb, veliki 1000 in več. Večji prostor – pod šotorom, ki je lahko tudi ogrevan in nudi prostor za večje število oseb (500 sedišč), sicer pa tudi manjši “piknik” prostor ki je trenutno namenjen le za dogodke v toplejših mesecih.
Hrana se pripravlja na licu mesta in omogoča vam in vašim gostom kulinarično doživetje – SHOW COOKING!
Ne nudimo le prostora, nudimo celotno ORGANIZACIJO dogodka, gostinske storitve – CATERING , lahko tudi na vaši lokaciji.
Na naši spletni strani www.sidrozbilje.si lahko preberete več o nas.
FB/IG; Gostinstvo Sidro Zbilje

NAŠI PROSTORI (opis):

MALI PROSTOR MORNAR – (pod lesenim nadstreškom) DO 70 OSEB
Manjši prostor namenjen za do 70 oseb, nudi lesen nadstrešek pod katerim je samopostrežni pult z osvežilno pijačo, poleg se pod paviljonom nahaja samopostrežni otoček za hrano, katero pripravi kuhar na licu mesta v zunanji kuhinji.
Na malem piknik prostoru je dovolj travnate površine za športne aktivnosti (odbojka na travi, mali nogomet). V neposredni bližini tudi asfaltno igrišče za košarko.
VELIKI PROSTOR SIDRO -(v vseh vremenskih pogojih, šotor je tudi ogrevan) 1000+ oseb
Večji prostor namenjen za dogodke v naravi je pod velikim šotorom (30mx15m) ki sprejme do 1000 oseb, lahko tudi več (z dodatnimi šotori) v vseh letnih časih.
V šotoru je velik samopostrežni točilni pult z osvežilno pijačo, odrom in plesiščem. Poleg šotora je lesen objekt kjer ponudimo okusno hrano na samopostrežnem otočku, ter zunanja kuhinja kjer izvrstni kuharji na licu mesta pripravljajo okusne jedi.
Poskrbljeno je za sanitarije, veliko travnate površine za športne užitke (nogomet, rokomet), otroško igrišče, igrišče za odbojko na mivki, mini fitnes…v neposredni bližini asfaltno igrišče za košarko.

Komentiraj