Hotel Kanu ob Zbiljskem jezeru

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Loading...

Naslov: Smlednik, 7 Valburga 1216, Slovenia

Do 700 oseb.

Dodatna oprema: Elektrika, Sanitarije, Tuši, Spanje, Voda, Žar, Bar/kafe, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Igrala/Igrišča, Travnik, Sprehodi, Animacija

Drugo: Karavaning, Vožnja z ladjico, Rojstni dnevi za otroke, Jahanje na ponijih

Opis piknik prostora

Družinski Hotel Kanu leži ob Zbiljskem jezeru, v mirni in idilični okolici, a nedaleč od Ljubljane, Kranja in letališča Jožeta Pučnika.

Poleg udobne nastanitve v sobah in apartmajih ponuja tudi prostor za piknike, večnamenski prostor za šport in zabavo, postajališče za avtodome in panoramsko ladjo St. Lucia, ki pluje po Zbiljskem jezeru.

Večnamenski prostor ob Hotelu Kanu je kot ustvarjen za druženje na prostem. Posebej priljubljen je prostor za piknike, namenjen zaključenim družbam, na voljo pa so še igrišča za odbojko, badminton in tenis.  Na vašo željo pripravimo tudi okusne prigrizke z žara, na voljo pa je tudi celotna gostinska ponudba.

Pripravljamo tudi rojstne dneve za otroke in druge otroške prireditve, kjer  otroke zabava Pika Pastirička, s katero skupaj ustvarjajo, se igrajo na peskovniku, si ogledajo mini domači živalski vrt, na voljo pa je tudi vodeno  jahanje  na ponijih in še veliko drugih poučno zabavnih aktivnosti.

V Hotelu Kanu vam ponujamo možnost panoramskih voženj po zelenih vodah Zbiljskega jezera z ladjo St. Lucia. Ladja lahko sprejme do 50 potnikov. V njeni notranjosti so udobni sedeži in mizice za odlaganje ter postrežbo hrane in pijače.

Vabimo vas, da nas pokličete, da skupaj oblikujemo za vas najustreznejšo ponudbo.

 

Komentiraj