PIKNIK PROSTOR Z RIBOLOVOM, DRUGE ŠPORTNE AKTIVNOSTI, KAMPIRANJE

26 votes, average: 4,65 out of 526 votes, average: 4,65 out of 526 votes, average: 4,65 out of 526 votes, average: 4,65 out of 526 votes, average: 4,65 out of 5 (26 votes, average: 4,65 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.

Naslov: Laporje

Do 70 oseb.

Dodatna oprema: Elektrika, Sanitarije, Spanje, Voda, Žar, Bar/kafe, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Igrala/Igrišča, Travnik, Sprehodi, Animacija

Drugo: ribolov, odbojka, mini nogomet, kampiranje, jahanje konja

Opis piknik prostora

V neposredni bližini Slovenske Bistrice (6km), na umirjeni lokaciji v osrčju narave se nahaja prostor za piknike in druga praznovanja. Prostor je opremljen z elektriko, vodo, nadstreškom, brunarico in pokritim kuriščem (velikažar plošča, žar na oglje, kotel) Odprta kurišča pa poskrbijo za vse ljubitelje tabornega ognja in popečenih kruhkov. Odločitev je vaša.

Prostor na svojem 1 ha ponuja obilico možnosti za različne športne in sprostitvene dejavnosti, med drugim ribolov, odbojka, mini nogomet, paint ball. najmlajšim so na voljo tudi živali (mini himalajske koze in poni), različna igrala ter drevesna terasa, na kateri si lahko z navdušenjem pripravijo svojo piknik pogostitev. In kaj je boljšega od iskanja zaklada po gozdu? Poskrbljeno je tudi za glasbo in nepozabne karaoke.

Prostor je obdan z gozdovi in travniki, skrit nepovabljenim očem, kar omogoča popoln odmik od zunanjega sveta in s tem za pravi oddih v osrčju narave.

Možnost je tudi taborjenja in prenočitve.

Več slik lahko vidite na fb profilu VOLČJA DEŽELA

Za več informacij ter rezervacije pokličite na: 070/777861 ali na 070/761-583

Število komentarjev: 1
Pokaži komentarje

Komentiraj