Priprava Liste bazilike zmečkamo med dlanmi. Česen grobo nasekljamo. Iz jogurta, paradižnikovega koncentrata, oljčnega olja, zmečkanih bazilikinih listov, soli in sesekljanega česna naredimo marinado, s katero natremo kose piščanca. Mariniramo vsaj d ...
Priprava Testenine skuhamo in ohladimo. Paradižnik in filete paprike narežemo na majhne koščke, dodamo feta sir, olivno olje, peteršilj, kis, sol, poper in svežo baziliko ter vse skupaj premešamo. Solato damo v hladilnik za dve uri, da se dobro ...
Priprava Mesno nabodalo: meso, ananas in papriko zrežemo na večje kocke. Naribamo za čajno žličko ingverja in ga potresemo po mesu. Dodamo še chili, sol in olje. Pustimo stati pol ure. Na nabodalo izmenoma natikamo vse sestavine. Vrtno nabodalo: bučk ...
Priprava Bučke in papriko narežemo na koščke. Čebulo razrežemo na četrtine. Zelenjavo popečemo na vročem olju; začinimo jo s soljo in poprom. Na kovinske paličice izmenično nabadamo čebulo, bučke, papriko in dimljen sir. Zelenjavna nabodala še enkrat ...
Priprava Meso in papriko narežemo na 3 cm debele kocke, klobaso pa na debelejše kolobarje. Solimo in popramo, premešamo in polijemo z oljem. Ponovno premešamo. Mešanico naložimo na preklopno mrežico za žar. Dodamo še cele paradižnike, ki bodo skrbeli ...
V ponvi srednje popečemo tunin file ter rezini sira za žar. Bučke in jajčevec narežemo na kolobarje ter jih popečemo. Popečeno zelenjavo naložimo na krožnik, posolimo, popopramo ter pokapamo z olivnim oljem. Na vrh položimo rezino sira za žar Mu Cuis ...
Priprava Skuhamo vsako sestavino posebej in ohladimo: testenine, ajdovo kašo, fižol. Zmešamo skupaj in dodamo ostale sestavine. Postavimo na hladno za dve uri. Pred serviranjem še enkrat premešamo. ...
Priprava Testenine skuhamo v osoljenem kropu. Kuhane prelijemo z mrzlo vodo in jih odcedimo, Radič in rukolo očistimo in operemo. Paradižnike in pečeno papriko odcedimo in narežemo, mlade čebulice narežemo na kolesa. Vse zmešamo s testeninami. Gorgon ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.