Priprava Paradižnike olupimo in sesekljamo, če je veliko semen jih odstranimo. Paradižnik lahko zmeljemo tudi z mešanikom. Vse ostale sestavine nasekljamo in narežemo na manjše kose. Kumaro prej olupimo. Česen lahko naribamo, da dobi lepšo teksturo. ...
Priprava Rebrca zarežemo pri kosti, ne da bi jih pri tem prerezali, ter jih natremo s soljo in poprom. Belo čebulo olupimo in stisnemo v pire. Primešamo pomarančni sok in olje ter z mešanico premažemo rebrca. Dodamo rožmarin in pustimo v marinadi pri ...
Brie sir narežemo na pravokotnike, ki naj bodo pol centimetra debeli, pri širini pa smo pozorni, da ne presegajo širine rezin pršuta. Na plitek krožnik položimo rezine pršuta in vsak košček brie sira zavijemo v eno rezino pršuta tako, da je sir popol ...
Priprava Zavremo vodo, ji dodamo košček masla ali dve žlici oljčnega olja in vmešamo kuskus. Pustimo, da se kuskus napne in ohladi. Artičoke v kisu narežemo na manjše kose. Česen nasekljamo. Avokado olupimo in zeleno meso narežemo na koščke. Pokapamo ...
Priprava Bučke in papriko narežemo na koščke. Čebulo razrežemo na četrtine. Zelenjavo popečemo na vročem olju; začinimo jo s soljo in poprom. Na kovinske paličice izmenično nabadamo čebulo, bučke, papriko in dimljen sir. Zelenjavna nabodala še enkrat ...
Priprava Postrvi očistite in jih do suheha obrišete (posušite). Postrv zarežete po obeh straneh boka in jo posolite. Posolite tudi notranjost ribe. Sesekljan česen pomešate z olivnim oljem in ribe napolnite z zmesjo. Ribe ovijete s slanino in jih pol ...
Priprava Stročji fižol skuhamo, paradižnik nasekljamo. Na malo olja popražimo stisnjen česen in paradižnik, dodamo balzamični kis ter začinimo s soljo in poprom. Pražimo dobrih pet minut. Odstavimo in ohladimo. Peteršilj, baziliko in koriander drobno ...
Priprava Skuhamo vsako sestavino posebej in ohladimo: testenine, ajdovo kašo, fižol. Zmešamo skupaj in dodamo ostale sestavine. Postavimo na hladno za dve uri. Pred serviranjem še enkrat premešamo. ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.