Priprava Vse sestavine za posamezne omake zmešamo in postavimo na hladno. Postrežemo k mesu in zelenjavi iz žara. Za omake lahko izberemo tudi Naturetine namaze: Namaz s curryem, Namaz s papriko, Namaz z zelišči, Namaz z gobicami in Namaz z brokolije ...
Priprava Kunčje meso, čebulo in česen narežemo na poljubno velike kose. Krompir olupimo in narežemo na srednje velike kose. Kotliček segrejemo, nalijemo olje in meso popečemo iz vseh strani. Dodamo čebulo in česen, ju popražimo, da zastekleni ter dod ...
Priprava Vse sestavine stresemo v mešalnik in dobro premešamo. Zmes prelijemo v kozarček in shranimo v hladilnik za pol ure, da se ohladi. Serviranje: Postrežemo s sirom, nacho čipsom ali krekerji. ...
Za testo zmeljemo lešnike in jim dodamo moko, sladkor in maslo. Mešamo, dokler ne dobimo mase, podobne drobtinam. Dodamo rumenjak in žlico mrzle vode in gnetemo, da se sestavine premešajo. Testo razvaljamo v obliko pekača, zarolamo v folijo in pustim ...
Priprava Papriko zrežemo na kvadrate 1x1 cm. Kumare narežemo na kolobarje. Paradižnik sesekljamo, sestavine zmešamo, preko nadrobimo feta sir in pokapljamo z oljem. ...
Priprava Stročji fižol skuhamo, paradižnik nasekljamo. Na malo olja popražimo stisnjen česen in paradižnik, dodamo balzamični kis ter začinimo s soljo in poprom. Pražimo dobrih pet minut. Odstavimo in ohladimo. Peteršilj, baziliko in koriander drobno ...
Testo odmrznemo, razdelimo na štiri dele in zvaljamo na pomokani površini. Gobe prepražimo na olivnem olju in začinimo s česnom, soljo in poprom. Posebej prepražimo bučke. Odmrznemo špinačo, če imamo sveže liste jih dobro operemo. Losos popečemo in z ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.