Testo za pizzo kupimo ali pa ga naredimo sami. Z rokami ga raztegnemo v krog in premažemo s paradižnikovo omako. Artičoke in kapre odcedimo. Češnjeve paradižnike in olive razpolovimo. Testo obložimo s češnjevimi paradižniki, artičokami, kaprami, ...
Priprava Izberemo zrel avokado, ki se ob pritisku s prstom rahlo vda. Avokado prerežemo, odstranimo peško in ga z žlico postrgamo iz lupine. Zeleno maso zmečkamo z vilico. Čebulo drobno sesekljamo. Paradižnikove pelate in feferon narežemo na čim manj ...
Za rulado uporabimo listnato testo, mleto meso in repo. Prepražimo čebulo in česen. Dodamo mleto meso, svež peteršilj, solimo in popramo. Za bolj sočno rulado lahko v meso dodamo pelate. Če ne dodamo pelatov, lahko med plastmi dodamo bešamel omako. N ...
Na drobno narežemo čebulo in česen ter vse skupaj prepražimo. Dodamo mleto mešano meso in svež peteršilj ter prepražimo. Pazljivi moramo biti pri soljenju mesa, saj je že zelje nekoliko slano. Medtem olupimo krompir in ga narežemo na tanke kolobarje. ...
Priprava
Jajčevce olupite in narežite na tanke rezine. Rezine popečete na žaru na obeh straneh, nato pa jih položite v keramično posodo, jih posolite, potresite z drobno narezanim čemažem in peteršiljem ter prelijete z olivnim oljem.
Jed servirat ...
Meso, ananas, bučke in papriko narežemo na kocke, ostale sestavine pa zmešamo in nato prelijemo čez meso, ananas, bučke in papriko. Mariniramo 2 uri in nato na nabodalo natikamo izmenično meso, ananas in zelenjavo. Ražnjiče pečemo na mreži cca. ...
Priprava Testenine skuhamo v osoljenem kropu. Kuhane prelijemo z mrzlo vodo in jih odcedimo, Radič in rukolo očistimo in operemo. Paradižnike in pečeno papriko odcedimo in narežemo, mlade čebulice narežemo na kolesa. Vse zmešamo s testeninami. Gorgon ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.