Priprava Iz oljčnega olja, rdečega vina, soli, sveže mletega popra, rožmarina in timijana pripravimo marinado. Koščke mesa stresemo v skledo, prelijemo z marinado in pustimo stati na hladnem vsaj 1 uro. Zeleno in rdečo papriko operemo, očistimo ter n ...
Na drobno narežemo čebulo in česen ter vse skupaj prepražimo. Dodamo mleto mešano meso in svež peteršilj ter prepražimo. Pazljivi moramo biti pri soljenju mesa, saj je že zelje nekoliko slano. Medtem olupimo krompir in ga narežemo na tanke kolobarje. ...
V večji plastični vrečki zmešamo olivno olje, rdeče vino, limetin sok in med. Dodamo tunine zrezke, sladko čebulo in koperc. Iz vrečke iztisnemo zrak, dobro zapremo in postavimo v hladilnik za eno uro. Tunine zrezke vzamemo iz marinade in jih obogat ...
Krompir operemo in skuhamo z lupino, jajca pa trdo skuhamo. Nato oboje olupimo in narežemo ter zmešamo z očiščenim, opranim in osušenim regrat. Na koncu dodamo še odcejene in na trakove narezane sušene paradižnike, olivno olje, sol in poper ...
Priprava Kotlete narežemo, natremo z rožmarinom in soljo ter spečemo na žaru. Pečene kotlete postrežemo s pečenim krompirjem, rožmarinom ter pečeno zelenjavo. Vir: http://gusto.ba ...
Priprava Klobase z vseh strani prebodemo z vilicami ali jih zarežemo po površini. Tako ne bodo počile, saj se bo maščoba lahko izcejala. Klobase pečemo na vročem žaru približno 10 minut in jih vmes večkrat obrnemo. Čebulo olupimo in narežemo na osmin ...
Priprava Oljčno olje, limonin sok, sveže mlet bel poper in sol zmešamo v marinado in z njo premažemo kose lososa (lososa lahko nadomestimo s katerimi koli fileji ribe). Polagamo jih na vroč žar in jih pečemo 10 -15 minut, približno 5 minut na vsaki s ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.